Header image

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä tarkoittaa Kuriiri Korhonen -palvelun takuu?

Takuu tarkoittaa, että mikäli lähetystä ei toimiteta seuraavan työpäivän aikana hyvitetään asiakkaalle rahdin hinta. Toimitukseksi katsotaan jako tai jakoyritys. Lähetykset, joissa on puutteelliset tai virheelliset vastaanottajan tiedot sekä tilavuudeltaan poikkeuksellisen suuret lähetykset eivät kuulu takuun piiriin. Takuu koskee kotimaan lähetyksiä tietyille alueille lähetettäessä. Palvelu ilmoittaa toimitusajan lähetystä luotaessa.

Haluaisin myös vastaanottaa lähetyksiä käyttäen Kuriiri Korhosta. Kuinka se onnistuu?

Voit luoda palvelussa rajattomasti maksuttomia lähettäjätunnuksia, joiden ansiosta lähetysten tekeminen on mahdollisimman helppoa sekä sinulle että yhteistyökumppanillesi. Kysy lisää niin kerromme mielellämme palvelusta.

Entä yksittäisen lähetyksen tilaus ilman lähettäjätunnusta? Kuinka se onnistuu?

Luo lähetys normaalisti, ja merkitse lähettäjäksi se paikka, mistä lähetys noudetaan. Kun rahtikirja avautuu PDF-lukijaasi, tallenna se omalle koneellesi ja lähetä sähköpostitse paketin lähettäjälle tai käytä PDF-lukijassasi mahdollisesti olevaa sähköpostin lähetystoimintoa. Pyydä lähettäjää kiinnittämään rahtikirjat paketteihin ja kerro että kuriiri tulee noutamaan ne.

Login